Retourbeleid

Retourbeleid

Het retourbeleid is 14 dagen. Wanneer deze 14 dagen voorbij zijn is het niet meer mogelijk om jouw producten te retourneren en om te ruilen of jouw geld terug te ontvangen.

De vereisten wanneer jij een product wilt retourneren is:
Het product moet ongebruikt zijn en in dezelfde staat als dat jij het van ons hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten

Om jouw retourzending af te ronden, hebben wij een bon of aankoopbewijs nodig.

Er zijn bepaalde situaties waar slechts gedeeltelijke restituties worden toegekend (indien van toepassing). Alle artikelen uit de sale kunnen niet retourgezonden worden. Elk item niet in de originele staat, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet door onze fout zijn veroorzaakt
Elk item dat meer dan 30 dagen na levering wordt teruggestuurd

Terugbetalingen
Zodra jouw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij jou een email om jou te informeren dat wij jouw geretourneerde item hebben ontvangen. Wij zullen jou ook in kennis stellen van de goedkeuring of afwijzing van jouw terugbetaling.
Als ontvangen producten zijn goedgekeurd, wordt jouw terugbetaling verwerkt en wordt binnen 5 werkdagen automatisch het bedrag teruggestort op jouw rekening.

Late of ontbrekende terugbetalingen
Als jij nog geen restitutie hebt ontvangen, controleert dan eerst jouw bankrekening.
Neem dan contact op met jouw bank, het kan enige tijd duren voordat jouw terugbetaling officieel wordt geplaatst. Volg vervolgens jouw bank. Er is vaak een verwerkingstijd voordat een restitutie wordt gestort
Wanneer jij bovenstaande stappen hebt gevolgd en u nog niet jouw restitutie hebt ontvangen, kun jij contact met ons opnemen via info@yoann.nl.

Omruilen
Wij ruilen alleen items om als ze defect of beschadigd zijn. Als jij het voor hetzelfde item wilt ruilen, stuur ons dan een email op info@yoann.nl en stuur jouw artikel naar: Yoann t.a.v. retouren, Johannes Vermeerhage 12, 3437NL Nieuwegein.

Cadeaus
Als het item als cadeau werd gemarkeerd bij aankoop en rechtstreeks naar jou werd verzonden, ontvang jij een cadeau-krediet voor de waarde van jouw retour. Zodra het geretourneerde item is ontvangen, wordt een cadeauboncode aan jouw per e-mail verzonden.

Verzenden
Om jouw product te retourneren, dient jij vooraf een mail te sturen naar info@yoann.nl, na instructies kun jij jouw product opsturen naar:
Yoann t.a.v. Retouren, Johannes Vermeerhage 12, 3437NL Nieuwegein.

Jij bent verantwoordelijk voor het betalen voor jouw eigen verzendkosten voor het retourneren van jouw object. Tenzij jij door onze fout een verkeerd artikel of defect product hebt ontvangen. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als jij een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van retourzending afgetrokken van jouw terugbetaling.