Servicevoorwaarden

SERVICEVOORWAARDEN

-----

OVERZICHT

Deze website wordt beheerd door touchofsenses. Over de site verwijzen de termen "wij", "ons" en "onze" naar touchofsenses. Touchofsenses biedt deze website, inclusief alle informatie, tools en diensten die beschikbaar zijn vanaf deze site aan jou, de gebruiker, op de hoogte van jouw acceptatie van alle voorwaarden, voorwaarden, beleid en mededelingen die hier worden vermeld.

Door onze website te bezoeken en / of iets van ons te kopen, maak jij gebruik van onze "Service" en ga jij akkoord met de volgende algemene voorwaarden ("Servicevoorwaarden", "Voorwaarden"), inclusief deze aanvullende voorwaarden Hierin verwezen en / of beschikbaar via hyperlink. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de site, inclusief zonder beperking gebruikers die browsers, verkopers, klanten, handelaren en / of contributors van inhoud zijn.

Lees deze gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door voordat jij toegang krijgt tot onze website. Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van een deel van de site, ga jij akkoord om gebonden te zijn aan deze gebruiksvoorwaarden. Als jij niet akkoord gaat met alle voorwaarden van deze overeenkomst, dan mag jij de website niet gebruiken of diensten gebruiken. Als deze gebruiksvoorwaarden een aanbod worden beschouwd, is de acceptatie uitdrukkelijk beperkt tot deze gebruiksvoorwaarden.

Alle nieuwe functies of gereedschappen die bij de huidige winkel worden toegevoegd, zijn ook onderworpen aan de gebruiksvoorwaarden. Jij kunt de meest actuele versie van de gebruiksvoorwaarden te allen tijde op deze pagina bekijken. Wij behouden ons het recht voor om een ​​deel van deze gebruiksvoorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door updates en / of wijzigingen aan onze website te plaatsen. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze pagina periodiek te controleren voor wijzigingen. Jouw voortdurende gebruik of toegang tot de website na de indiening van wijzigingen vormt de aanvaarding van die wijzigingen.

Onze winkel is gehost op Shopify Inc. Ze bieden ons het online e-commerce platform waarmee wij onze producten en diensten aan jou kunnen verkopen.

AFDELING 1 - ONLINE WINKELWAARDEN

Door deze Servicevoorwaarden te accepteren, verklaar jij dat jij ten minste de minimale leeftijd van 16 jaar hebt en handelingsbekwaam bent of dat jij de minderjarig bent en van een meerderjarig persoon toestemming hebt gekregen om deze site te gebruiken.

Jij mag onze producten niet gebruiken voor onwettig of onbevoegd doel, noch mag jij, in het gebruik van de Dienst, de jurisdictie wetten overtreden (inclusief maar niet beperkt tot auteursrecht).

Jij mag geen wormen of virussen of een code van een destructieve aard doorgeven.
Een inbreuk of schending van een van de Voorwaarden resulteert in een onmiddellijke beëindiging van jouw Diensten.

AFDELING 2 - ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij behouden ons het recht om te allen tijde om welke reden dan ook te weigeren.
Jij begrijpt dat jouw inhoud (niet inclusief creditcardinformatie) mogelijk ongecodeerd kan worden overgedragen en (a) transmissies over verschillende netwerken omvat; En (b) veranderingen aan te brengen aan en aan te passen aan technische vereisten van netwerken of apparaten. Creditcardgegevens worden altijd gecodeerd tijdens de overdracht via netwerken.

Jij gaat ermee akkoord om geen gedeelte van de Service, het gebruik van de Service, of de toegang tot de Service of enig contact op de website via welke de dienst wordt verstrekt, te reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, verkopen of exploiteren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons .
De rubrieken die in deze overeenkomst worden gebruikt, zijn uitsluitend ter beschikking gesteld en zullen deze voorwaarden niet beperken of anderszins beïnvloeden.

AFDELING 3 - Nauwkeurigheid, volledigheid en tijdigheid van informatie

Wij zijn niet verantwoordelijk indien informatie die op deze site beschikbaar is, niet juist, compleet of actueel is. Het materiaal op deze site is uitsluitend voor algemene informatie verstrekt en mag niet worden gebruikt of gebruikt als de enige basis voor het maken van beslissingen zonder voorafgaande, nauwkeuriger, vollediger of meer tijdige informatiebronnen te raadplegen. Elk vertrouwen op het materiaal op deze site is op eigen risico.

Deze site kan bepaalde historische informatie bevatten. Historische informatie, noodzakelijkerwijs, is niet actueel en wordt alleen ter referentie aangeboden. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze site te allen tijde te wijzigen, maar we hebben geen verplichting om informatie op onze site bij te werken. Jij gaat er mee akkoord dat het jouw verantwoordelijkheid is om wijzigingen op onze site te controleren.

AFDELING 4 - WIJZIGINGEN VOOR DE DIENST EN DE PRIJZEN

Prijzen voor onze producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
Wij behouden ons het recht om te allen tijde de Service (of enig onderdeel of inhoud daarvan) te wijzigen of te stoppen zonder voorafgaande kennisgeving.
Wij zijn niet aan u of aan derden aansprakelijk voor wijzigingen, prijswijzigingen, opschorting of beëindiging van de Dienst.

AFDELING 5 - PRODUCTEN OF DIENSTEN (indien van toepassing)

Bepaalde producten of diensten kunnen uitsluitend online beschikbaar zijn via de website. Deze producten of diensten kunnen beperkt zijn en zijn alleen onder voorbehoud van retour of uitwisseling volgens ons Retourbeleid.

We hebben alles in het werk gesteld om de kleuren en andere nodige details zo nauwkeurig mogelijk weer te geven