Visagie en make-upadvies

Bruidsmakeup

Je kunt bij mij terecht voor jouw bruidsmake-up. Ik ben gecertificeerde visagiste. Voor bruidsmake-up heb ik diverse arrangementen samengesteld. Uiteraard kom ik deze bijzondere dag in de ochtend bij jouw op locatie. 

 Arrangement incl. proef

(Haarstijling en make-up, inclusief proef en touch-up op locatie)

€ 199,95

 

Arrangement excl. proef

(Haarstijling en make-up, exclusief proef en touch-up op locatie)

€ 119,95

 

Make-up inclusief proef

€ 109,95

Make-up exclusief proef

€ 74,95

Extra make-up voor familie

€ 49,95 p.p.

In de regio Utrecht reken ik geen extra reiskosten. Buiten de regio Utrecht breng ik € 0,19 per km extra in rekening. 

Resultaten bruidsmake-up

 

Gelegenheidsmake-up 

Heb jij een feestje en wil jij er die dag of avond extra aandacht aan jouw make-up besteden, dan kan ik deze voor jouw verzorgen. Ik stem samen met jouw de make-up af aan jouw wensen. Dit kan een naturel make-up zijn of een glamour make-up. 

Prijs gelegenheidsmake-up: € 39,95.

 

Make-upadvies

Weet jij niet hoe je moet beginnen met je make-up. Je ziet zoveel verschillende manieren in tijdschriften op tv en reclame borden. Maar wanneer jij make-up gaat aanbrengen lukt het niet en de kleuren die je gebruikt zijn niet de juiste kleuren die jouw ogen laten sprankelen. Je bent echt niet de enige die hiermee worstelt, de juiste kleuren vinden en de juiste techniek die jouw ogen echt die eyecather geven kunnen erg lastig zijn. Laat mij jouw adviseren en ik geef jouw die eyecather waar jij naar opzoek bent. Ik laat jouw de techniek zien en de kleuren die het beste bij jouw huid en ogen passen. Ook laat ik het zelf proberen zodat jij straks thuis ook zelf die mooie make-up kunt aanbrengen. 

Prijs make-upadvies voor 2 uur: € 39,95

 

Fotoshoot make-up

Ik verzorg ook make-up voor fotoshoots. Afhankelijk van het aantal modellen en het aantal uur op een dag maak ik hiervoor een offerte. Neem hiervoor contact met mij op via telefoon 06-51664579 of via info@touchofsenses.nl