Fall in LOVE with YOURSELF again

Ik had geen zelfliefde

Ondanks dat ik goed voor mijzelf zorgde, betekende dit niet dat ik zelfliefde had. Dit heeft mij jaren gekost.

Onzeker, ontevreden en zeker geen zelfliefde. Ik keurde mijzelf altijd af in de spiegel. Ik vergeleek mijzelf met iedereen. De ander was altijd mooier, leuker, gezelliger.

Ik ben van een grijs muisje ontpopt tot een ware mooie bloem. Maar dit ging zeker niet vanzelf.

Ik ben jaren opzoek geweest naar hoe ik ook die beachbody kon krijgen. Ik was altijd al slank hoor, al vond ik dat zelf uiteraard niet 😉.

Ik zag hele andere dingen in de spiegel dan de werkelijkheid. Dat is veelal een probleem bij velen. Ik Vond mezelf dik. Ik at altijd gezond, maar er gebeurde niks. Ik sportte altijd regelmatig, maar een beachbody zoals ik in gedachten had. Forget it!.

Hoe deden al die mooie vrouwen dat toch? Waarom ben ik niet zoal zij? Inmiddels ja heb ik een beachbody. Niet voor anderen, nee voor mezelf. Dat zijn mijn doelen, waar ik super graag aan werk. Waar ik happy van wordt.

Mijn eigen zoektocht naar zelfliefde en weer verlieft worden op mijzelf is magisch

Ik at te gezond

Een beachbody krijg je van gezond eten, toch? Mooi niet!! Ik at gewoon veel ste veel gezond.

Kan dat ook? Jazeker dat kan ook. Is niet slecht voor je uiteraard, maar het kan wel bepaalde doelen in de weg staan. Je hoeft namelijk niet gezond te eten om vetmassa te verliezen. Dat kan ook met de “niet” gezonde producten.

Door mijn opleiding voedingsspecialist weet ik nu hoe het echt werkt in ons lichaam. Dat was voor mij de grootste eye-opener waar ik jaren naar opzoek ben geweest.

Detox, afvalpillen ik heb veel geprobeerd, maar resultaten bleven uit

Als je iets wilt dat werkt, dan zul je er een levensstijl van moeten maken.

De drie elementen voeding, sport en mindset maken mij gelukkig

Naast de kennis in voeding en sport en de transformaties die ik heb mogen ondergaan is zelfliefde het mooiste geschenk dat ik mijzelf heb mogen geven. Oprecht zelfvertrouwen uitstralen, dat maakt je pas echt prachtig!! Daar kan geen mooi onzeker snoetje tegenop.

Lunchboxen van Yoann

De lunchboxen van Yoann passen perfect bij al mijn drie elementen. Het is een verlengstuk van wie ik ben. Hierin kan ik mijn creativiteit kwijt en spelen met patronen en wordt hier oprecht happy van. Hierin wil je natuurlijk ook gewoon iets meenemen dat goed voor jouw is. Dat stimuleert waar jij voor gaat en herinnert jou aan jouw doelen.

Fall in LOVE with YOURSELF again

Mijn eigen zoektocht naar zelfliefde en weer verlieft worden op mijzelf. Ik gun jou dat geschenk ook zo onwijs veel. Het leven is te kort om niet van jezelf te houden en blij te zijn met wat jij in de spiegel ziet. Meld je aan voor mijn 12-weekse programma “Fall in love with your self again”. En vind die zelfliefde voor jezelf weer terug. Want stralen kun je alleen, met liefde voor jezelf. En dit programma is natuurlijk inclusief een lunchbox! Deze mag zeker niet ontbreken. 

Het programma Fall in LOVE with YOURSELF again

Voeding

Sport

Mindset

Fall in LOVE with YOURSELF again bestaat altijd uit de drie elementen: Voeding, Sport en Mindset

⇒ 12 weken lang online begeleiding

⇒ Voedingsschema opmaat voor jouw gemaakt

⇒ Trainingsschema’s afgestemd op jouw doelen

⇒ Elke week nieuwe mindset oefeningen

⇒ Elke week feedback

⇒ Toegang tot de besloten Facebook groep

⇒ Ik ben per mail, whatsapp of telefonisch beschikbaar

12 weken begeleiding

12 weken lang help ik jouw online naar jouw doelen. Elke week hebben wij een feedback moment waarin jij mij verteld hoe het gaat en ik jou op weg help met tips, aanpassingen en informatie voor de nieuwe week.

Je ontvangt van mij video’s en informatie van de drie elementen. Voeding, sport en mindset. Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep en je kunt tussendoor altijd contact met mij opnemen voor vragen.

Voeding

Om een doel te bereiken is de grootste kans om dit te bereiken door de voeding zo op jouw af te stemmen dat jij het vol kunt houden.

Dus een voedingsschema op maat gemaakt voor jouw, met de voedingsmiddelen die jij ook graag eet. Geen grootte veranderingen. Gewoon jouw huidige levensstijl met een paar kleine aanpassingen.

Dat is de sleutel tot succes!

Sport

Sporten met een doel, vergt ook de juiste sportschema’s om deze doelen te bereiken en de juiste uitvoering die hierbij hoort.

Je ontvangt een trainingsschema die afgestemd is op jouw doelen. Met de uitleg hoe jij de training uit moet voeren en hoe jij hier progressie in kunt boeken.

Mindset

Naast de eerste twee onderdelen is dit uiteindelijk het allerbelangrijkste onderdeel. Voeding en sport gaan niet werken als jouw mindset niet optimaal is.

Dat jij bepaalde keuzes hebt gemaakt zijn allemaal gebaseerd op mindset. Alles werkt als een placebo op jou door. We hebben het zelf vaak niet door. Ik ga je leren hoe jij de regie weer in handen gaat krijgen en jij je niet laat leven, maar jij zelf gaat leven!

We gaan de liefde in jouzelf terug vinden. We gaan patronen doorbreken, jij gaat jezelf letterlijk onder de loep nemen. Een heel bijzonder traject.

Ik zal niet zeggen dat het makkelijk wordt. Je gaat jezelf tegenkomen, maar ik ga je leren hoe je hiermee moet leren omgaan.

Difficult Roads Often Lead To Beautiful Destinations

Dit gebeurd ook wekelijks doormiddel van kleine opdrachten. Deze kun je als je wilt ook onderling in de besloten facebook groep bespreken en elkaars ervaringen en uitkomsten delen.

Samen sta je sterker en uiteindelijk hebben wij allemaal het zelfde doel “Fall in Love with yourself again”!

Lunchbox

Uiteraard krijg jij bij dit mooie programma ook een lunchbox naar keuze. Laat het onderweg gaan geen excuus zijn om niet goed voor jezelf te zorgen.

Door voorbereid de deur uit te gaan, voorkom jij om minder snel in de verleiding te komen. Heb jij voordat jouw maag zich heeft omgekeerd, in een handomdraai jouw eten bij de hand. Alles voorbereid en klaar. Dus een snelle hap, die is al geregeld! En voorkomt de snelle hap bij de bakker of friettent.

Menu