Back to normal life

Ik had geen zelfliefde

Ondanks dat ik goed voor mijzelf zorgde, betekende dit niet dat ik zelfliefde had. Dit heeft mij jaren gekost.

Onzeker, ontevreden en zeker geen zelfliefde. Ik keurde mijzelf altijd af in de spiegel. Ik vergeleek mijzelf met iedereen. De ander was altijd mooier, leuker, gezelliger.

Ik ben van een grijs muisje ontpopt tot een ware mooie bloem. Maar dit ging zeker niet vanzelf.

Ik ben jaren opzoek geweest naar hoe ik ook die beachbody kon krijgen. Ik was altijd al slank hoor, al vond ik dat zelf uiteraard niet 😉.

Ik zag hele andere dingen in de spiegel dan de werkelijkheid. Dat is veelal een probleem bij velen. Ik Vond mezelf dik. Ik at altijd gezond, maar er gebeurde niks. Ik sportte altijd regelmatig, maar een beachbody zoals ik in gedachten had. Forget it!.

Hoe deden al die mooie vrouwen dat toch? Waarom ben ik niet zoal zij? Inmiddels ja heb ik een beachbody. Niet voor anderen, nee voor mezelf. Dat zijn mijn doelen, waar ik super graag aan werk. Waar ik happy van wordt.

Mijn eigen zoektocht naar zelfliefde en weer verlieft worden op mijzelf is magisch

Ik at te gezond

Een beachbody krijg je van gezond eten, toch? Mooi niet!! Ik at gewoon veel ste veel gezond.

Kan dat ook? Jazeker dat kan ook. Is niet slecht voor je uiteraard, maar het kan wel bepaalde doelen in de weg staan. Je hoeft namelijk niet gezond te eten om vetmassa te verliezen. Dat kan ook met de “niet” gezonde producten.

Door mijn opleiding voedingsspecialist weet ik nu hoe het echt werkt in ons lichaam. Dat was voor mij de grootste eye-opener waar ik jaren naar opzoek ben geweest.

Detox, afvalpillen ik heb veel geprobeerd, maar resultaten bleven uit

Als je iets wilt dat werkt, dan zul je er een levensstijl van moeten maken.

De drie elementen voeding, sport en mindset maken mij gelukkig

Naast de kennis in voeding en sport en de transformaties die ik heb mogen ondergaan is zelfliefde het mooiste geschenk dat ik mijzelf heb mogen geven. Oprecht zelfvertrouwen uitstralen, dat maakt je pas echt prachtig!! Daar kan geen mooi onzeker snoetje tegenop.

Lunchboxen van Yoann

De lunchboxen van Yoann passen perfect bij al mijn drie elementen. Het is een verlengstuk van wie ik ben. Hierin kan ik mijn creativiteit kwijt en spelen met patronen en wordt hier oprecht happy van. Hierin wil je natuurlijk ook gewoon iets meenemen dat goed voor jouw is. Dat stimuleert waar jij voor gaat en herinnert jou aan jouw doelen.

Back to normal live

Mijn eigen zoektocht naar zelfliefde en weer verlieft worden op mijzelf. Ik gun jou dat geschenk ook zo onwijs veel. Het leven is te kort om niet van jezelf te houden en blij te zijn met wat jij in de spiegel ziet. Meld je aan en kies dit keer echt voor jezelf! Dit keer ben jij de belangrijkste persoon en mag je even helemaal voor jezelf gaan kiezen. Kies één van de vier abonnementen die bij jou past. En vind die zelfliefde voor jezelf weer terug. Want stralen kun je alleen, met liefde voor jezelf.

Voeding

Sport

Mindset

Menu