Resultaten

H. Kwam bij mij met de vraag of ik haar kon helpen. Ze vertelde in het verleden last te hebben gehad van een #eetstoornis. Onzeker en bang om te eten. Ze at te weinig en het ontbrak haar aan energie, maar ook om haar lichamelijke doelen te halen. Mijn taak: vertrouwen creëren in dat eten juist gaat helpen naar een gezonder en fitter lichaam.

Zo zegt H. zelf: Na jaren lang een heftig eetprobleem te hebben gehad
Was ik na de geboorte van mijn kinderen redelijk stabiel.

Het eten, mijn gewicht, en een verkeerd zelfbeeld, maakte mij enorm onzeker.

Ik leerde Johanna kennen, ze vroeg me om haar te vertrouwen en als ik dat zou doen, ik op een gezonde manier zou leren omgaan met eten en op een verantwoorde manier zou leren sporten en ik zo mijn doel zou halen. Ik ook vol trots in de spiegel zou kunnen kijken. Iets wat ik toen absoluut niet deed.

Stap 1: was op de weegschaal iets waar ik al jaren niet op durfde. Johanna stelde mij gerust, dat het getal op de weegschaal slechts een nummer is.

Ik ben de strijd aangegaan met mezelf en met de hulp van Johanna. Ik kan nu zeggen: “ik ben gelukkig en ontwijk de spiegel niet meer, want ben trots op wat ik heb bereikt!”

Super trots op H.!! Ze is meer gaan eten dan ze ooit deed, veel meer energie, strakker lichaam en het belangrijkste: ze is trots als ze nu in de spiegel kijkt! Iets wat ze nooit deed.

Vooruitgang is niet alleen afvallen, maar vooruitgang is ook meer energie, beter in je vel zitten en trots zijn op jezelf!

Reviews

Geverifieerd door MonsterInsights