Over mij

Welkom!

Ik ben Johanna (32) ik woon in Nieuwegein met mijn man Werner en mijn twee kinderen, Jonathan (7) en Doutzen (4). Ik run Yoann vanuit huis in mijn eentje. Dat is soms een behoorlijke klus. Ik weet namelijk ook niet alles en moet soms ook van alles uitvinden. Maar ik doe het met onwijs veel plezier en krijg er super veel energie van. En inmiddels heb ik geleerd, dat doen waar je blij van wordt het dan geen werk is, maar gewoon een hobby.

Yes ik ben een fitmom

Een fitmom ja dat ben ik! Ja lekker cliché ik weet het, maar het is nu gewoon eenmaal wie ik ben. En ik ben er trots op! Ik houd er nu ervan om goed voor mijzelf te zorgen, qua uiterlijk, maar ook lichamelijk en zelfs innerlijk. Ja ik vind het leuk om soms een beetje spiritueel bezig te zijn. Nu zit ik echt niet op een kleedje te zweven boven de grond. Maar ik volg wel de signalen die ik krijg. Heb diverse minerale stenen en lees graag boeken over spiritualiteit. Het houd mij bezig en ik vind het super interessant. Trek soms wel eens een tarotkaartje. En vind het leuk om mensen te inspireren hierover.

Ik ga los op housefeesten

Daarnaast ben ik ook een vette partyanimal. Ja ik ga heel graag naar housefeesten. Heerlijk dansen en losgaan vind ik gewoon helemaal te gek. Die energie die de muziek mij geeft is echt heerlijk. Nee ik heb het niet over de energie die je van een pilletje krijgt. Die gebruik ik niet. Ik doe het vet goed op water en de muziek, en houd het net zo lang vol als de rest 😉

Opleiding voedingsdeskundige

Nog even terug naar de voeding. Ik heb een voedingsopleiding gedaan en ben hierdoor een voedingsdeskundige. Deze opleiding is de grootste eye-opener geweest die ik kon hebben, qua voeding. Dit had precies de inhoud die ik al jaren miste en waar ik naar zocht. Niet te verwarren met een diëtiste. De kennis die ik heb is voor mij voldoende om doelen te behalen die ik wil halen. Daarnaast doe ik al een paar jaar aan krachttraining en leer nog steeds bij, maar met mijn complete kennis kan ik jou naar een next level brengen.

Nogmaals heel erg welkom en als ik je ergens bij kan helpen doe ik dat natuurlijk met liefde. Bekijk mijn abonnementen #backtonormallive. Al vanaf 14,97 kun jij je laten coachen en een mega resultaat neer zetten. Zelfliefde het mooiste geschenk die jij jezelf kunt geven.

Liefs,
Johanna

Geverifieerd door MonsterInsights