Over mij

Welkom en wat super leuk dat je op mijn website komt kijken.

Dit ben ik Johanna. Eigenaar van de webshop YoannIk ben Johanna, oprichter van Yoann en ik run deze business in mijn eentje en ik vind het fantastisch! Ik houd mij al jaren bezig met voeding. Elke dag leer ik weer bij en altijd ben ik opzoek naar de voeding waar mijn lichaam het meest gelukkig van wordt.                                                                                                                                                                  Dat betekend niet dat ik nooit eens iets lekkers neem, wat dat vind ik ook super lekker. Ik ben dol op chocolade en koekjes met chocolade of op taartjes. Heerlijk vind ik het. Echter let ik natuurlijk wel op dat ik dat met mate eet. 

Met mate eten betekend niet dat ik dan niet eet wat ik lekker vind. Ik vind dat elk moment een feestje moet zijn. Ik kan me echt verheugen op iets wat ik ga ontbijten, soms de avond ervoor al ;-) haha. Of gewoon die heerlijke lunch, elk moment van het eten moet lekker zijn. Daarom kost het mij ook geen moeite om de juiste keuzes te maken. 

Jij bent het waard om goed voor te zorgen

En iets wat je met liefde gemaakt hebt omdat je ook goed voor jezelf wilt zorgen, moet ook in een trommel dat motiveert om hierin ook bewuste keuzes mee te nemen. Want zeg nou zelf in de lunchboxen van Yoann, daarin wil jij toch geen niet-voedzame snack of lunch in meenemen. Dat vraagt om de juiste brandstof voor jouw lichaam. Jij bent het ten slotte waard om goed voor te zorgen en ik help je daar heel graag een handje bij!

Nogmaals welkom en als ik je ergens bij kan helpen doe ik dat natuurlijk met liefde. Dus schroom niet om contact met mij op te nemen. 

Liefs, 

Johanna