Het programma dat bewezen is dat het werkt om jouw beste shape ooit te krijgen.

Ben jij klaar voor de zomer?

Mijn doel is om jouw weer te laten stralen in de spiegel. Blij te zijn met wie jij bent en dat jij het figuur bereikt die jij zo graag verlangt. In 12-weken ga ik jou intensief begeleiden. Wat ga je bereiken:

  • Het verlagen van jouw vetmassa;
  • Meer kracht en energie;
  • Je spieren worden zichtbaarder.

12-weken lang volg jij dit programma om in jouw beste shape te komen.

Hoe ziet dit programma eruit:

Je krijgt 24/7 toegang tot mij

Deelname betekend dat je intensief met mij aan de slag gaat om jouw beste shape ooit te krijgen.

Al jouw vragen zullen z.s.m. beantwoord worden. Altijd binnen 1 dag, maar ik probeer dit binnen 2uur zeker te doen.

Hoe gaan we starten?

Na jouw aanmelding ontvang jij van mij een intake formulier. Hierin staat alles wat ik van jouw nodig heb om een schatting te maken in jouw onderhoud. Dit is de eerste twee weken. De kans is groot dat je dan nog niet gaat afvallen. Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar dit traject is nodig om jouw beste shape ooit te krijgen in deze 12-weken.

Dit onderdeel is essentieel om precies inzicht te krijgen in jouw verbruik. Het is namelijk onmogelijk om in één keer een perfect voedingsplan voor jouw te maken. Ieder lichaam is uniek en reageert anders. Het is daarom ook een persoonlijk plan alleen voor jouw, een ander kan hier heel anders op reageren.

Na de tweeweken ga ik jouw resultaten bekijken en kan ik precies uitrekenen wat jouw onderhoud is. Daarna gaan we jouw vetmassa in de 10 weken in hoog tempo verlagen.

Het vervolg…

In de tweede fase ga ik de unieke methode van Frank de Blanken gebruiken. Dit zijn hoge en lage dagen.

Met deze methode wordt jouw stofwisseling geoptimaliseerd voor vetverlies.

Ruim 800 personen hebben afgelopen jaar deze methode gebruikt en gingen als een machine omlaag in vetmassa!

Tot slot

In de afrondende fase van de hoge en lage dagen gaat je vetmassa snel omlaag en kan het zijn dat jouw lichaam meer eten nodig heeft om meer af te vallen.

Dit klinkt zeer tegenstrijdig en misschien onwerkelijk, maar als jouw lichaam het juiste ritme heeft gevonden dan kan het zo hard gaan, dat jij meer kunt gaan eten.

Hoe fantastisch is dat? Je mag meer eten, krijgt meer energie en je wordt nog sterker in de sportschool.

Je krijgt veel kennis over hoe jouw lichaam werkt en over voeding. Dit is kennis die een personal trainer ook bezit.

Hoe werkt voeding tijdens dit programma?

We zoeken samen naar de juiste balans in jouw voeding. Met het juiste aantal kcal en macro’s zorgen we ervoor dat jouw vetmassa verdwijnt, maar jouw spiermassa behouden blijft.

De eerste twee weken bekijken we wat jouw werkelijke onderhoud is. Je krijgt een voedingsschema die als voorbeeld dient. Je gaat zelf leren hoe je zelf jouw eigen voedingsschema’s kunt samenstellen met de producten die jij lekker vind.

Het is de bedoeling van dit programma dat je vetmassa verliest, zonder honger te ervaren. Het belangrijkste is dat jij dit vol kunt houden en dat lukt alleen wanneer jij eet wat jij lekker vind en geen honger ervaart. Hierdoor kun jij het maximale uit jezelf halen en uit dit programma.

Je gaat leren hoe jij zoveel mogelijk kunt eten binnen jouw aantal kcal. Je leert hoe eenvoudig het uiteindelijk is om vetmassa te verliezen.

De eerste twee zijn zoeken naar de juiste weg en kan even lastig zijn, je zult even door moeten zetten en jouw struggles ook vooral met mij te overleggen zodat ik jou kan helpen en je hier doorheen kan loodsen. Investeer tijd in jezelf en in alle informatie die je krijgt. Ben je bereid om te leren, dan is garantie voor dit programma verzekerd!

Cardio

Wanneer we aan vetmassa verliezen denken, denken we dat we de hele dag op de loopband moeten staan. Echter is dit niet het geval. Cardio zal maar op kleine schaal aanwezig zijn in dit programma.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat cardio ondersteunend kan bijdragen, maar niet de meest effectieve methode is voor vetverlies.

Dus je gaat mogelijk een paar sessies doen van hooguit 20-30 minuten (3 á 4x per week). Maar meer dan dat ga je niet nodig hebben om je beste shape te bereiken.

Bonussen

De exceltracker

Om prestaties en succes te behalen, zul je moeten weten wat je doet. En dat is dagelijks je progressie bijhouden.

Om je doel te behalen is het goed om van te voren te weten waar je naar toe wilt en hoe je dit wilt gaan aanpakken. Maar tijdens het traject is het belangrijk om te weten of dit plan ook werkt.

Door de tracker in te vullen kan ik precies zien hoe jouw lichaam reageert en kan ik bijstellen indien dit nodig is.

Trainingsschema’s

Je ontvangt van mij trainingsschema’s voor drie, vier of vijf dagen per week om te trainen. In de oefeningen zitten links, met filmpjes hoe jij deze oefening moet uitvoeren.

Wekelijks contact en coaching

Elke week hebben wij contact. Je stuurt mij jouw ingevulde excelltracker van die week op en op die manier kan ik jouw bijsturen. Doordat ik aan het begin van het programma moet schatten hoe jouw lichaam reageert op het aantal kcal, is elke week contact en bijsturing indien nodig, dus erg belangrijk,.

Dit is een erg belangrijk onderdeel van het coachingstraject. Hierdoor is het plan voor jouw optimaal en behaal jij jouw beste resultaten, zodat jij ook het maximale eruit kunt halen.

 

Besloten Facebook groep

Je neemt deel aan de besloten Facebookgroep. Hierin kun je contact hebben met mededeelnemers en ook vragen stellen. Deze beantwoord ik en ook anderen kunnen hierop reageren.

Wekelijks kom ik live in deze groep, om jullie vragen te beantwoorden. Je zult vragen tegenkomen die je zelf misschien niet bedacht hebt, maar wel weer veel van kunt leven.

Hierdoor blijf je leren en heb je steeds meer informatie die jij kunt gebruiken om jouw beste shape ooit te krijgen.

Geverifieerd door MonsterInsights