Verzend- en retourbeleid

Bedenktijd/retour

Het kan zijn dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of dat er misschien een andere reden is waarom je de bestelling toch niet wilt. Je hebt altijd het recht om wat voor reden dan ook, jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Yoann geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@yoann.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Neem hiervoor contact op met info@yoann.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Het is niet toegestaan om op maat gemaakte producten met eigen ontwerp te retourneren. 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. Je kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer je een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient je binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.

Garantie omvat niet normale gebruikssporen. De tiffin kan wat soepeler worden door het gebruik. Maar denk aan het breken van de twee of drie clips, deze horen niet los te geraken van het bakje.  

Indien je tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

 

Geverifieerd door MonsterInsights